Our association is working towards fair competition and more benefits for consumers.

 


Blue-city

Blue Energy A/S er et 100% dansk elselskab som leverer strøm til dig fra 100% nye danske vindmøller og solcelleanlæg. Med Blue Energy A/S er du med til at støtte en grøn omstilling – og det er oven i købet billigt!

 

engrosgas-logo

Engros Gas A/S leverer udelukkende billig natur- og biogas til større foreninger og virksomheder som videreformidler til slutbrugermarked.

gul-stroem-logo

Gul Strøm leverer billig el – uden binding og skjulte gebyrer. Vi tager 29 kr. om måneden for at indkøbe din strøm direkte på NordPool. Det er vores eneste indtægt, og det vi lever af.

modstroem-logo

Modstrøm Danmark A/S er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi tilbyder vores kunder produkter, der gavner deres el-regning og klimaet.

naturenergi-logo

Natur-Energi har som formål at levere markedets mest grønne elprodukt. I dag har mere end 70.000 kunder valgt at gøre en forskel via deres elregning.

GRATIS! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Her får du spændende nyt fra energibranchen samt nye perspektiver på det el- og gasmarked, du tror, du kender. Du kan når som helst annullere din tilmelding. Nyhedsbrevet udkommer 10 gange om året.
Vi glæder os til at høre fra dig!