·

Nyt medlem: Energiauktion.dk

logo Energiauktion 160616

Transparens. Gennemskuelighed. Effektivt energimarked. Administrerende direktør Torben Synnest hos Energiauktion.dk har klare forventninger til det nye medlemskab af De Frie Energiselskaber.

“Vi har brug for et effektivt og frit energimarked med transparens og gennemskuelighed. Grundlæggende er det vores holdning, at de kommercielle dele af energiselskaberne skal være helt adskilt fra monopoldelen. Det er vores store ønske at få mere transparens her – og derfor er De Frie Energiselskaber de rette til at varetage vores interesser. Der er få andre, der efter spørger mere gennemsigtighed”, siger adm. dir. Torben Synnest om Energiauktion.dk’s nye medlemskab af foreningen.

De samlede energiomkostninger er højt på dagsordenen hos både Energiauktion.dk og De Frie Energiselskaber. I dag er nettarifferne generelt meget høje, og deres prisfastsættelse ifølge Energiauktion.dk ret tilfældig. Derfor vil Energiauktion.dk gerne sætte pres på bedre reguleringsbestemmelser og mere gennemsigtighed på området i samarbejde med De Frie Energiselskaber.

Torben Synnest har allerede samarbejdet med De Frie Energiselskaber i forskellige sammenhænge og lægger vægt på, at det er en meget aktiv forening. Den er ofte tidligt ude og blander sig dygtigt i debatten. Foreningen har allerede sat nogle gode fingeraftryk på dagsordenen.

”Derfor har jeg da også nogle klare forventninger om konkrete fremskridt på flere af de her områder, og jeg glæder mig til som medlem at være med til at sætte flere fingeraftryk. Det er jo en forening med et højt vidensniveau, og det bliver spændende at deltage i alle aktiviteterne”, siger Torben Synnest og afslutter:

”I bund og grund så skal det jo bare være nemt for kunderne at skifte leverandør og forstå energimarkedet. Det er det, jeg altid har arbejdet for, og det arbejde vil jeg forsætte i De Frie Energiselskaber”.

Fakta

Energiauktion.dk er en webbaseret platform, hvor virksomheder sætter deres energiforbrug på auktion, og så er prisen den afgørende parameter for hvilken elhandler, der vinder kunden. På den måde fungerer Energiauktion.dk som en slags købers mægler.

Læs mere: